TVOJ TRENER MARIO

TVOJ TRENER MARIO

PROFESOR KINEZIOLOGIJE, OSOBNI KONDICIJSKI TRENER, PROMOTOR ZDRAVOG STILA ŽIVOTA

Mario Valentić kreator je „OfficeFIT“ programa te vlasnik „HealthyFIT by Mario Valentić“ fitness-a sa ponudom individualnih i grupnih treninga s pomno osmišljenim trening programom tjelovježbi, zdravim načinom življenja i jelovnicima sa zdravom hranom. Suautor je knjige “Detoks program od A do Ž”.

Mario je po struci profesor kineziologije sa stručnim usmjerenjem; “Fizička priprema sportaša”. Nekadašnji prvak države u hrvanju grčko-rimskim stilom koji je već dugi niz godina sastavni i neizostavni dio fitness i body & mind scene u regiji, ali i jedan od najznačajnih promotora zdravog života u Hrvatskoj.

Mario je licencirani instruktor basic & intermediate mat pilatesa, TRX instructor, SMART core instructor.
Sudionik je brojnih domaćih i stranih stručnih seminara i konvencija, seminara fitness kampova i radionica, kao učitelj i kao učenik jer se drži one: “Kvalitetan i dobar učitelj je ujedno kvalitetan i dobar učenik!”

Svoja stručna znanja i vještine nesebično prenosi na jedan, njemu svojstven, zabavan i jednostavan način kojim kod svojih klijenata budi i razvija tri najvažnije kulture presudne za unapređenje kvalitete života: kulturu tjelovježbe, kulturu zdrave prehrane i kulturu pozitivnog razmišljanja.

Dogovori svoj trening sa osobnim trenerom odmah putem online kontakt obrasca:

GRUPNE VJEŽBE POD VODSTVOM MARIA:
   ‍   
HEALTHYFIT PILATES by Mario Valentić

ponedjeljak, srijeda, petak, u dva termina:

18:30-19:30

20:15 – 21:15


 Tvoj Trener d.o.o. u suradnji sa HealthyFit by Mario Valentić fitness nudi individualne i grupne treninge s pomno osmišljenim trening programom. Osim što HealthyFit nudi tjelovježbe, promiče i zdrav način življenja s jelovnicima sa zdravom hranom.
HEALTHYFIT PILATES by Mario Valentić je pilates sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, umanjuje stres i grade muskulaturu. Program nije aerobnog karaktera i preporučuje se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe te nisu sklone koreografijama.