TVOJ TRENER ALEX

TVOJ TRENER ALEX

INSTRUKTOR FITNESSA U TERETANI, OSOBNI KONDICIJSKI TRENER, PROMOTOR ZDRAVOG STILA ŽIVOTA

Alexander Perko trener je sa preko 30 godina trenerskog iskustva,
od treninga trčanja do visokog intenziteta kardio treninga, bodybuildinga i treninga snage.
Alexander se doselio u Zagreb iz Velike Britanije, sa vizijom da ovdje sagradi svoj život trenera dijeleći svoje bogato znanje i entuzijazam prema svemu vezanim uz zdravlje, fitness i maksimiziranje fizičkog potencijala svojih klijenata.

2001. godine Alexander stječe kompentenciju za rad kao osobni trener, na učilištu YMCA u Velikoj Britaniji, gdje je stekao bogato iskustvo osobnog i fitness trenera u nekoliko teretana.

2017. godine završava prekvalifikaciju za trenera bodybuildinga s fokusom na treninge snage.

Alex sastavlja individualno prilagođene fitness planove koji se usredotočuju isključivo na ciljeve klijenta, u čemu je stručnjak. Ti su režimi izuzetno učinkoviti za sagorijevanje i najtvrdoglavije tjelesne masnoće, izgradnju mišića i stvaranje dugoročnih, lako održivih navika koje djeluju! Zastupnik je biljne prehrane koja pomaže u optimiziranju zdravstvenih i dugoročnih fitness ciljeva. Alex je uvijek spreman razgovarati o svakoj kondiciji ili prehrambenoj tranziciji koju klijent odabere ili razmišlja o prelasku.

 

«Ono s čime se suočavamo može izgledati nepremostivo ali naučio sam nešto od svih godina treniranja i natjecanja. Naučio sam nešto od svih tih serija i ponavljanja kad nisam mislio da mogu podići još jednu težinu. Ono što sam naučio jest da smo uvijek jači nego što znamo...»  (Arnold Schwarzenegger)

Dogovori svoj trening sa osobnim trenerom odmah putem online kontakt obrasca: