HEALTHYFIT BY MARIO VALENTIĆ

 

Health Club TT Exclusive u suradnji sa HealthyFit by Mario Valentić u svojoj fitness ponudi nudi individualne i grupne treninge s pomno osmišljenim trening programom. Osim što HealthyFit nudi tjelovježbe, promiče i zdrav način življenja s jelovnicima sa zdravom hranom.

 
HEALTHYFIT PILATES
je pilates sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, umanjuje stres i gradi muskulaturu. Program nije aerobnog karaktera i preporučuje se osobama koje ne preferiraju klasične aerobik vježbe te nisu sklone koreografijama.

 

  • MARIO VALENTIĆ

profesor je kineziologije, stručnog usmjerenja: Kondicijska priprema sportaša.
Mario je osobni kondicijski trener i konzultant s holističkim pristupom ka unapređenju i održavanju zdravlja i zdravog stila života. Instruktor je basic & intermediate mat pilatesa, TRX instructor, SMART core instructor, kao i sudionik brojnih domaćih i stranih stručnih seminara i konvencija, kao učitelj i kao učenik jer se drži one: “Kvalitetan i dobar učitelj je ujedno kvalitetan i dobar učenik!”

 Mario je bivši reprezentativac u hrvanju grčko-rimskim stilom (kadetski/juniorski prvak i seniorski viceprvak Hrvatske) i jedan od vodećih i poznatijih promotora zdravog života u Hrvatskoj koji svoja stručna znanja i vještine nesebično prenosi na jedan, njemu svojstven, zabavan i jednostavan način kojim kod svojih klijenata budi i razvija tri najvažnije kulture presudne za unapređenje kvalitete života: kulturu tjelovježbe, kulturu zdrave prehrane i kulturu pozitivnog razmišljanja.

 

Health Club članarine GOLD uključuju HealthyFit Pilates by Mario Valentić: korištenje grupnih vježbi pod vodstvom Maria Valentića

 

Prijavi se za mjesečni HeathyFit by Mario Valentić program odmah putem obrasca: