HEALTH CLUB TT EXCLUSIVE

   ‍   

Health Club TT Exclusive nalazi se u hotelu Sheraton u Zagrebu i jedan je od najpotpunijih wellnessa i fitnessa u centru grada. Saune, bazen, teretana i zen terasa idealno su mjesto za rekreaciju i opuštanje dok medicinsko-kozmetički salon pruža sve vrste masaža i kozmetičkih usluga za lice i tijelo.

Health Club TT Exclusive nudi kompletnu ponudu uz visokoeducirano osoblje. Bilo da tražite mjesto za opuštanje i rekreaciju ili masaže i rehabilitacijske vježbe za sva bolna stanja vrata i leđa ili stanja nakon operacija koljena i lomova ekstremiteta, u svrhu jačanja mišića, za sve Vaše potrebe pobrinut će se fizioterapeuti i diplomirani kineziolozi. Vježbe se mogu provoditi osim u fitnessu također i u bazenu, grijanom na temperaturi od 28°C, sa vanjskim sunčalištem.

Također, ono što naš centar čini jedinstvenim je i dijagnostički centar te nutricionističko savjetovanje, koje će Vam pomoći odrediti pravilni plan treninga i prehrane potreban vašem organizmu te odgovarajuće vježbe i stil života bitan za dobro zdravlje i lijep izgled. Nakon što dobijete svoj režim vježbanja, nije potrebno ići na drugo mjesto, već se samo prošetati par koraka i već ste u novouređenoj, najpotpunijoj hotelskoj teretani sa čak 38 Life fitness i Technogym sprava. U teretani niste sami, sa vama su fitness treneri koji će vam uvijek rado pomoći, a spremni su i na individualne sate isključivo sa Vama.

Za one koji više vole grupno vježbanje, Health Club TT Exclusive nudi vrhunske treninge za; Medicinsku gimnastiku, Fat Burning, HealthyFit Pilates by Mario Valentić.

Nakon napornog dana preporučamo opuštanje uma i tijela sa detoksikacijom u saunama od kojih možete birati između: finske saune sa kromoterapijom i turske parne kupelji sa posebnim ugođajem “zvjezdanog neba”. Uz tuševe i ležaljke za odmor, u posebnoj relax zoni možete se poslužiti i čajem po izboru. Zaželite li se svježeg zraka, iz saune možete izaći na vanjsko sunčalište.

________________________

Kako bismo Vam učinili boravak u našem prostoru što ugodnijim i afirmativnijim, kako bismo smanjili gužvu i povećali razinu usluge, s ciljem da zadovoljstvo članova i udobnost budu na najvišoj razini, članstvo je omogućeno kroz ugovore o članstvu – pripremili smo 200 ekskluzivnih ugovora te na taj način osigurali optimalnu popunjenost našeg i Vašeg prostora te s naše strane još bolju i profesionalnu uslugu.
Ugovori o članstvu nose mnoge pogodnosti i v
eć za 400 kn iznosa mjesečne članarine možete ostvariti potpuni doživljaj sa kojim ostvarujete pravo korištenja bazena, sauna, vanjskog sunčališta, teretane, ručnika te povlaštene cijene za tretmane i usluge u Beauty salonu.

 

Kao što i samo ime kaže – Mi smo tu za Vas!
    ‍   
 
Health Club TT Exclusive – Tvoj Trener